Evoque Forums banner

1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter #1
I purchased my 2013 pure plus 5dr with 27k miles on 12/28/15, my Christmas present to myself. I knew going into this that I will be sure to have some problems from time to time. On the second tank of gas I was driving home in a heavy rain storm, next time I started it I got a check engine light p0496, the guy at the auto parts place said it was probably the fuel cap and cleared it for me. After doing some research I am doubtful that was the issue. Now after 3000 miles it throws another light p008b ran very rough until I got to work. Last night I had it towed back to the dealer, it would run for a few minutes and stall or sometimes I could actually get into drive and move a few feet before it stalls. I have also noticed the parking sensors never work. Thank god I purchased the warranty with it, my dealership says they will be picking up the tab, just sucks they are 50 miles from home.

So anyways, call me what you will, I still love my Evoque. I can't get over all the features and little extras this thing comes with. Here's hoping that they get it resolved and I can get back into my ride.
 

·
Registered
Joined
·
19 Posts
Welcome to the forum. Don't worry it will be fixed in no time, just be patient and don't forget to share what they diagnose and how they repaired it.
 

·
Registered
Joined
·
373 Posts
Have a load test run on your battery -- first place to check when errors pop up. I have a 2013 and has been great since new. But one week after I took delivery (new) dealer threw away the crap battery and put in an Interstate.
 

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter #6
Per the dealership I bought it from they replaced the fuel pump. I keep asking them for a copy of the work order they tell me it's on the way and nothing. But it's working now. So I am happy.
 
1 - 6 of 6 Posts
Top