Evoque Forums banner

1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
11 Posts
Discussion Starter #1
Could anyone tell me how i could get this power outlet in the center console to work on a 2012 Range Rover Evoque Prestige? I've checked the fuses that I've been able to find & none are blown. Is there something that I'm missing? 20160828_161136.jpg
 

·
Super Moderator
Joined
·
581 Posts
Assuming the fuse is good, I believe it would be fuse number 52 in the passenger compartment fuse panel, and you don't have power with the engine running, or at least the ignition on... I would try another USB adapter to make sure your adapter hasn't gone Tango Uniform.

Just a thought.
 

·
Super Moderator
Joined
·
581 Posts
My MY13 has a second power outlet where the USB, Aux jack etc. is located. Do you have power at that outlet? Just curious.
 

·
Registered
Joined
·
11 Posts
Discussion Starter #4
I didn't know there were fuses on the passenger side, i just checked the ones in the back & under the hood.. thank you! And yes i do have another outlet in the arm rest and the usb does work because that's where i normally keep it. I'm trying to get this one to work to use as a power supply for a dash camera I'm adding.
 

·
Super Moderator
Joined
·
581 Posts
Jes2tngo, Did you find your power problem? Was fuse number 52 blown, and if so, did replacing it solve your issue?
A UK Evoque forum member, posted he had the same problem as you do. Same year Evoque, and he posted his issue about the same time as you did. He says he has lost the ground connection to his power outlet. I posted on the UK site about your issue, and he wondered if you had fixed your power outlet, and what you found.

Strange that a domestic, and a US model, would have the same issue come up within days of one another.
 
1 - 5 of 5 Posts
Top